SİİRT / MERKEZ - Şehit Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI İÇİN OKUL YÖNETİMİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİ.

Kas

24 kASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ SEBEBİYLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİMİZ  ÖĞRETMENLERİNE SÜRPRİZ YAPTI.

Kas

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni  işaret diliyle farkındalık yaratarak  24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

SAYGIYLA

10 KASIM 1938 FİKİRLER ÖLMEZ İZİN SİLİNMEZ

Kas

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri cumhuriyet bayramı için hazırladıkları çalışmayı sergiledi.

Eyl

Okulumuz 2/A Sınıfı öğrencileri Trafik Eğitim Pistinde uygulamalı oyunlar eşliğinde öğrendi.

Eyl

Uyum oryantasyon kapsamında okulumuzda 1. Sınıfa başlayan öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri tarafından çeşitli etkiliklerle karşılandı. Sınıflarda yapılan etkinliklerle aileler ve öğrencilerimiz güzel vakit geçirdi.

Okulumuz İl Geneli Yapılan Turnuvada ŞAMPİYON oldu

Okulumuz sıfır atık projesini destekliyor

May

Okulumuzda 15 TEMMUZ için etkinlikler düzenlendi.

May

Yardımcı kaynak kitapları için linki tıklayın.... http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr

May

4-A sınıfından Nehir Nas Şahin adlı öğrencimiz, Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü ve Siirt Belediyesince ortaklaşa düzenlenen Akıl Ve Zeka Oyunları Yarışmalarında il 2.'si olma başarısını göstermiştir.

May

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı.

Nis

Okulumuz 2/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri 23 Nisan şenlikleri için düzenledikleri etkinlikler ile kutladı.