SİİRT / MERKEZ - Şehit Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu

SİİRT KİTAP FUARI

Siirt Kitap Fuarı, bilgi ve kültürün rengarenk bir mozaği olarak, öğrenciler, veliler ve kitapseverler için unutulmaz bir deneyim oldu. Fuarın koridorlarında dolaşırken, her adımda tarihin, bilimin ve edebiyatın farklı yönlerini keşfettik. Özellikle @suatturgutt @adnangunes06 ve @skrnd_official gibi değerli yazarların eserleri, sınıf kütüphanemizin temel taşlarını oluşturdu.

Suat Turgut'un eserleri, tarihimizin ve geçmişimizin zengin dokusunu önemli insanlar ve kahramanlar üzerinden anlatıyor. Her sayfasında, geçmişin izlerini sürerken, geleceğe dair umutlarımızı da yeşertiyor. Adnan Güneş'in kitapları ise hem eğitici hem de keyifli bir okuma deneyimi sunuyor. Bilginin, eğlenceli bir üslupla sunulduğu bu eserler, öğrenmenin sadece ciddi bir iş olmadığını gösteriyor. Şükran Demirhan'ın kitaplarıysa, yaşamın içinden gerçek hikayelerle dolu. Bu hikayeler, hayatın karmaşıklığını ve güzelliğini, samimi bir dille okuyucuya aktarıyor.

Fuar gezisinin ardından, velilerle bir araya gelerek, güzel bir günün ve dönemin değerlendirmesini yaptık. Bu değerli zamanı bize sunan Siirt Valiliği, Belediyesi, Siirt il milli eğitim müdürlüğü ve Siirt Park gibi kuruluşlara şükranlarımızı sunuyoruz. Onların desteğiyle, kitapların büyülü dünyasında bir yolculuğa çıktık ve bu yolculuk, her birimizin hayatına değerli katkılar sundu.

Bu etkinlik, sadece kitaplarla buluşmak değil, aynı zamanda toplum olarak bir araya gelmek, bilgi ve kültürün birleştirici gücünü hissetmek adına önemliydi. Siirt Kitap Fuarı, bizlere kitapların sadece raflarda duran nesneler olmadığını, onların hayatımızda nasıl bir yer edinebileceğini gösterdi. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm katılımcılar adına, bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz.

12-12-202312-12-202312-12-202312-12-202312-12-202305-01-202405-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 15:16 - Görüntülenme: 42