SİİRT / MERKEZ - Şehit Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu

Ock

29 ekimi coşkuyla kutladık.

Ock

Değerli yazarımız Suat TURGUT'un okulumuzu ziyareti bizi okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerini mutlu etti.Yazarımıza bu değerli ziyareti için teşekkür ederiz.

Ock

Siirt Kitap Fuarı, bilgi ve kültürün rengarenk bir mozaği olarak, öğrenciler, veliler ve kitapseverler için unutulmaz bir deneyim oldu. Fuarın koridorlarında dolaşırken, her adımda tarihin, bilimin ve edebiyatın farklı yönlerini keşfettik. Özellikle @suatturgutt @adnangunes06 ve @skrnd_official gibi değerli yazarların eserleri, sınıf kütüphanemizin temel taşlarını oluşturdu.

Ock

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde başlayan kutlamalarımız, bizim okulda sadece bir günle sınırlı kalmıyor. Okulumuzun değerli müdürü Yunus TOPRAK, her günün öğretmenler günü olduğunu vurgulayarak, eğitimin kahramanları olan öğretmenlerimize ve okulumuzun tüm çalışanlarına özel bir teşekkür etkinliği düzenledi.

Bu özel etkinlikte, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımız için özel bir yemek düzenledi ve onlara, eğitime olan katkılarından dolayı plaketler takdim etti.

Okulumuzun başarısının arkasında yatan sır, işte bu tür değer verme ve takdir etme anlayışında yatıyor. Müdürümüzün önderliğinde, öğretmenlerimize ve tüm okul personeline yönelik bu nazik jest, onların eğitime olan tutkularını ve özverili çalışmalarını kutlamak için mükemmel bir yol oldu.

Eğitimin kahramanlarına layık oldukları değeri veren müdürümüz Yunus TOPRAK'a teşekkür ediyoruz. Her günün Öğretmenler Günü olduğu bu anlayışla, eğitim yolculuğumuzda daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz

Ock

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri artık okuyup yazıyor.

Eyl

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz 1. sınıf öğrencilerine sağlık taraması yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı. okulumzda göreve başlayan okul müdürümüz Y. Toprak liderliğinde yapılacak çalışmalar ele alındı.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM ORYANTASYON İÇİN 1. SINIFLAR OKULA BAŞLADI.

Nis

Okulumuz  3/C sınıf öğretmeni ve öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla kutladı.

Ock

Okulumuz Müdürü İbrahim SAĞLAM ve beraberinde bulunan öğrencilerimizle Siirt Defterdarlığına iade-i ziyarette bulundular. Okulumuz öğrencileri defterdarlığın iş ve işleyişini yerinde görme fırsatı oldu. Öğrencilerimizin önceden hazırladıkları çalışmaları takdim ettiler. Yapılan ikramlar sonrası defterlaık müdürlüğü gezisi ile ziyaret son buldu.

Ock

Siirt İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik OLGUNOĞLU ve Siirt Deftarlığı Müdürü Mustafa Yılmaz ŞİMŞEK okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla vergi üzerine sohbet edildi. Sohbet sonrası öğrencilerimize ikramlar yapıldıktan sonra okuldan ayrıldılar.

Ock

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Tevfik OLGUNOĞLU okulumuzu ziyaret etti. 1. sınıf öğrencilerimizle yakından ilgilenerek öğretim durumları hakkında bilgi aldı.

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda işitme tarama testleri yapıldı

Okulumuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Panosu hazırlandı